Forte Digital i Oslo
Vår salgskoordinator og kokk, Christine Larsen, hadde gleden av å besøke Plateful sin fantastiske kunde, Forte Digital i Oslo, ledet av den talentfulle Kjøkkensjef Preben.
Les merPlateful
Gjennom innovasjon og sterke partnerskap leder Plateful kampen mot matsvinn og fremmer samarbeid for å nå FNs bærekraftsmål 17.
Les merHappy International Women's Day!
Happy International Women's Day! I dag feirer vi styrken, motet og kreativiteten til kvinner over hele verden.
Les merPlateful
I dag feirer vi ikke bare en milepæl, men også en visjon som har formet vår arbeidsplass til det den er i dag.
Les merStrawberry
Vi er utrolig takknemlige for hver enkelt av dere som tok turen innom vår messestand for å utforske og smake på våre overskuddsvarer.
Les mer4 Service
Takk til 4 Service for samarbeidet og for å ha gitt oss muligheten til å servere noen av våre produkter fra Plateful på deres hovedkontor.
Les merNorsk Hydro Vækerø Park
Plateful håndterer råvaren Atlanterhavslaks, som ikke oppfyller kravene til eksport eller norske leverandørkunder på grunn av avvik i vekt, størrelse og fargespekter.
Les merPlateful redder disse fantastiske råvarene og bringer dem helt fram til deg!
Norge har en overflod av sommerens ferskeste frukt og bær! Men visste du at mye av dette overskuddet havner på lager og aldri når våre tallerkener?.
Les merQuality Hotel Leangkollen
I hjertet av Asker, omfavnet av den norske naturens ro, ligger Quality Hotel Leangkollen.
Les merPlateful har signert tilslutningserklæringen til målene i bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn.
Med bransjeavtalens mål om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, har vi forpliktet oss til å rapportere på matsvinndata og gjennomførte tiltak.
Les merDaniel Skar i Compass Group, introduserte oss som ny leverandør og Plateful kan nå stolt erklære oss som ny samarbeidspartner med Compass Group i kampen for reduksjon av matsvinn.
Compass Group sin strategisamling 2023.
Les merPlateful har etablert en kanal som enkelt sagt løser et problem for produsentene.
Det er et tankekors at rundt 1/3 av all mat som produseres i verden kastes, sier daglig leder og gründer Lars-Kristian Leiro i Plateful.
Les merLervig sykehjem
Plateful gir oss mulighet til å spare penger uten at det går utover kvaliteten på maten!.
Les merDen stolte hane
- Vi hadde en utfordring, og Plateful løste den, sier Thea Kjendlie, bærekraftsjef hos Den Stolte Hane.
Les merJens Eide
– Det som er gøy med å jobbe sammen med Plateful er at de er minst like interessert i innovasjon som oss.
Les merInsider Facility Solutions
Sunn, næringsrik mat fra Plateful når tallerkenen til hundrevis av kantinegjester daglig.
Les merFork Kantiner
Fork Kantiner var tidlig ute med å se verdien av å handle råvarer hos Plateful.
Les mer