For syv år siden startet Lars-Kristian Leiro reisen med Verdimat, nå Plateful, med et mål for øye: å bekjempe matsvinn og fremme bærekraftig ressursutnyttelse.
"Rundt 1/3 av all mat som produseres i verden kastes," sier vår inspirerende daglige leder og gründer, Lars-Kristian Leiro. Og det er nettopp dette tankekors som har drevet oss fremover hver dag. Vi er stolte av å være et bindeledd mellom produsenter og marked, hvor overskuddsproduksjon får en meningsfull skjebne i stedet for å ende opp som avfall. Når vi lykkes, er det en vinn-vinn-situasjon for alle involverte.
Her hos Plateful erkjenner vi alle vårt ansvar, og vi tror på kraften av samarbeid for å skape positive endringer. Ikke bare er dette et miljøvennlig initiativ, men det er også et kostnadseffektivt alternativ for alle typer serveringssteder.
La oss feire de siste 7 årene med stolthet over det vi har oppnådd og entusiasme for veien som ligger foran oss. Takk for at du er en del av denne utrolige reisen med oss!