PUBLISERT 07.02.2024
I dag feirer vi ikke bare en milepæl, men også en visjon som har formet vår arbeidsplass til det den er i dag.
AVE2232

For syv år siden startet Lars-Kristian Leiro reisen med Verdimat, nå Plateful, med et mål for øye: å bekjempe matsvinn og fremme bærekraftig ressursutnyttelse.
"Rundt 1/3 av all mat som produseres i verden kastes," sier vår inspirerende daglige leder og gründer, Lars-Kristian Leiro. Og det er nettopp dette tankekors som har drevet oss fremover hver dag. Vi er stolte av å være et bindeledd mellom produsenter og marked, hvor overskuddsproduksjon får en meningsfull skjebne i stedet for å ende opp som avfall. Når vi lykkes, er det en vinn-vinn-situasjon for alle involverte.
Her hos Plateful erkjenner vi alle vårt ansvar, og vi tror på kraften av samarbeid for å skape positive endringer. Ikke bare er dette et miljøvennlig initiativ, men det er også et kostnadseffektivt alternativ for alle typer serveringssteder.
La oss feire de siste 7 årene med stolthet over det vi har oppnådd og entusiasme for veien som ligger foran oss. Takk for at du er en del av denne utrolige reisen med oss!

Les også...

Laernkollen quality hotel

Quality Hotel Leangkollen

I hjertet av Asker, omfavnet av den norske naturens ro, ligger Quality Hotel Leangkollen.

Les mer
Gress 2024 2

Gressmessen

Sammen bygger vi en grønnere fremtid!.

Les mer