PUBLISERT 14.03.2023
Med bransjeavtalens mål om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, har vi forpliktet oss til å rapportere på matsvinndata og gjennomførte tiltak.
20220920 100626

Som Petter Haas Brubakk, adm. dir. i NHO Mat og Drikke og leder av Matsvinnutvalget sier det; « Bransjeavtalen er et viktig rammeverk og arbeidet i bransjen må fortsette med full fart, samtidig som utvalget skal se på nye tiltak og forsterkede virkemidler, inkludert hvordan en Matkasteloven kan bidra til å sikre at vi halverer matsvinnet innen 2030.»
Vi gleder oss til å fortsette vårt daglig arbeid med å redusere matsvinn i samarbeid med hele verdikjeden. Samarbeidet sikrer at overskuddsproduksjon kommer til nytte istedenfor at det kastes eller destrueres.
Plateful bidrar hver dag med å gi fantastiske råvarer fantastiske muligheter til å bli fantastisk mat.

Les også...

Leangkollen juskonsentrat

Plateful redder disse fantastiske råvarene og bringer dem helt fram til deg!

Norge har en overflod av sommerens ferskeste frukt og bær! Men visste du at mye av dette overskuddet havner på lager og aldri når våre tallerkener?.

Les mer
Compass Group bilde 5

Daniel Skar i Compass Group, introduserte oss som ny leverandør og Plateful kan nå stolt erklære oss som ny samarbeidspartner med Compass Group i kampen for reduksjon av matsvinn.

Compass Group sin strategisamling 2023.

Les mer