Som Petter Haas Brubakk, adm. dir. i NHO Mat og Drikke og leder av Matsvinnutvalget sier det; « Bransjeavtalen er et viktig rammeverk og arbeidet i bransjen må fortsette med full fart, samtidig som utvalget skal se på nye tiltak og forsterkede virkemidler, inkludert hvordan en Matkasteloven kan bidra til å sikre at vi halverer matsvinnet innen 2030.»
Vi gleder oss til å fortsette vårt daglig arbeid med å redusere matsvinn i samarbeid med hele verdikjeden. Samarbeidet sikrer at overskuddsproduksjon kommer til nytte istedenfor at det kastes eller destrueres.
Plateful bidrar hver dag med å gi fantastiske råvarer fantastiske muligheter til å bli fantastisk mat.
Les også...
I hjertet av Asker, omfavnet av den norske naturens ro, ligger Quality Hotel Leangkollen
Quality Hotel Leangkollen deler Plateful sin visjon om å redusere miljøfotavtrykket og kjempe mot matsvinn.
Les merDaniel Skar i Compass Group, introduserte oss som ny leverandør og Plateful kan nå stolt erklære oss som ny samarbeidspartner med Compass Group i kampen for reduksjon av matsvinn.
Compass Group sin strategisamling 2023.
Les mer