PUBLISERT 13.12.2022
Plateful gir oss mulighet til å spare penger uten at det går utover kvaliteten på maten!
Bilde Lervig personer

- Plateful gir oss mulighet til å spare penger uten at det går utover kvaliteten på maten, sier kjøkkensjef Trine Boganes på Lervig sykehjem.


Lervig er et urbant sykehjem som åpnet for snart 5 år siden og er et av Stavanger sitt største. Her har de et eget produksjonskjøkken hvor blant annet Ulrik Johansen, Aslaug Espenes, Maren Hanasand og Chilaporn Charoenchai (på bildet),lager mat til 150 mennesker hver dag, både varm lunsj og middag. På kjøkkenet jobber det engasjerte og kunnskapsrike kokker, som sammen med Plateful ønsker å få all mat på bordet!

Som Kjøkkensjef Trine Boganes så flott sier:

«Jeg er veldig entusiastisk når jeg kan spare penger uten at det går utover kvaliteten på maten» Hun forteller også at det er enkelt å bestille, varene blir levert når de ønsker og kvaliteten er kjempebra! Nå som den nye fryseren endelig er oppe og går, sier Trine at hun gleder seg til å fylle den opp! Sammen sørger vi for å ta bedre vare på jordas ressurser og at gode råvarer og god mat nytes!Matsvinn er en av de største utfordringene innenfor matvareindustrien, og alle aktører må ta ansvar. Vi kan ikke ha det sånn at 1/3 av verdens mat kastes. Ubrukte ressurser kan ikke forsvares. Plateful er takknemlige for samarbeidet vi har, og skal ha fremover med Lervig sykehjem.


Vil du samarbeide med oss? Kontakt oss på Plateful.no

#AltGodt
#AllMatPåBordet
#Plateful

Les også...

Bilde Christine og Lars Kristi N

Plateful har etablert en kanal som enkelt sagt løser et problem for produsentene.

Det er et tankekors at rundt 1/3 av all mat som produseres i verden kastes, sier daglig leder og gründer Lars-Kristian Leiro i Plateful.

Les mer
Thea kjendlie 5 1 1

Den stolte hane

- Vi hadde en utfordring, og Plateful løste den, sier Thea Kjendlie, bærekraftsjef hos Den Stolte Hane.

Les mer