Vår oppdrettslaks kommer direkte fra Insula/Salmars anlegg langs Norges kystlinje. Vi tilbyr disse råvarene på det norske markedet og bidrar dermed til en bærekraftig matindustri.
Kjøkkensjefen Yngve Gynnild, hos Compass Group sin personalrestaurant på Norsk Hydro Vækerø Park, satte sammen en helt fantastisk salat, hvor han brukte Atlanterhavslaksen som hovedingrediens. Den saftige laksen ga salaten en utrolig rik smak og en delikat tekstur. En smaksopplevelse utenom det vanlige, takket være Yngves fantastiske kreasjon.
Men det er ikke bare smaken som gjør denne retten så spesiell. Ved å bruke Atlanterhavslaksen sikrer Yngve og Compass Group en bærekraftig matopplevelse for sine gjester.
Bærekraft er en verdi som verdsettes høyt, og det er virkelig inspirerende å se hvordan Compass Group tar bærekraft på alvor, og gjennom maten de serverer, bidrar til redusert matsvinn.
"Sammen for en bærekraftig fremtid! Vi er stolte av vårt samarbeid med Compass Group."