PUBLISERT 03.05.2023
Norge har en overflod av sommerens ferskeste frukt og bær! Men visste du at mye av dette overskuddet havner på lager og aldri når våre tallerkener?
Leangkollen juskonsentrat

Plateful redder disse fantastiske råvarene og bringer dem helt fram til deg! Vi tilbyr konsentrater som kan brukes til å lage forfriskende drikker og gi smak til sauser og desserter.

Dette kan være en fin måte å utnytte de overskuddsråvarene på som ellers ville ha gått til spille.
Compass Group sin personalresturant på Norsk Hydro Vækerø Park, her med kjøkkensjef Yngve Gynnild i spissen, velger Plateful i sin tilnærming til bærekraftig meny.

Les også...

4 servives besok

4 Service

Takk til 4 Service for samarbeidet og for å ha gitt oss muligheten til å servere noen av våre produkter fra Plateful på deres hovedkontor.

Les mer
20220920 100626

Plateful har signert tilslutningserklæringen til målene i bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn.

Med bransjeavtalens mål om å halvere matsvinnet i Norge innen 2030, har vi forpliktet oss til å rapportere på matsvinndata og gjennomførte tiltak.

Les mer