PUBLISERT 29.08.2024
Norge har en overflod av sommerens ferskeste frukt og bær! Men visste du at mye av dette overskuddet havner på lager og aldri når våre tallerkener?
Plateful redder disse fantastiske råvarene og bringer dem helt fram til deg! Vi tilbyr konsentrater som kan brukes til å lage forfriskende drikker og gi smak til sauser og desserter🍎
Dette kan være en fin måte å utnytte de overskuddsråvarene på som ellers ville ha gått til spille.
Compass Group sin personalresturant på Norsk Hydro Vækerø Park, her med kjøkkensjef Yngve Gynnild i spissen, velger Plateful i sin tilnærming til bærekraftig meny🍽🌱
Les også...
Norsk Hydro Vækerø Park
Plateful håndterer råvaren Atlanterhavslaks, som ikke oppfyller kravene til eksport eller norske leverandørkunder på grunn av avvik i vekt, størrelse og fargespekter.
Les merI hjertet av Asker, omfavnet av den norske naturens ro, ligger Quality Hotel Leangkollen
Quality Hotel Leangkollen deler Plateful sin visjon om å redusere miljøfotavtrykket og kjempe mot matsvinn.
Les mer